Acrobatiek

Gelukkig weet Fred een paar leuke kunstjes. Eerst leert hij hoe een acrobaat loopt. Daarna showt hij samen met de kinderen acrobatische hoogstandjes.

Vuurspuwen

Vuurspuwen is levensgevaarlijk! Fred moet daarom dit onderdeel maar doen. Huub gaat een heerlijk vuurspuwdrankje voor Fred maken. Volgens Huub moet er olie, benzine, spiritus, magnesium, kerosine en niet te veel dynamiet door het drankje. Fred vindt het wel een beetje eng worden. Huub heeft lol om de angst van Fred. Maar wie het laatst lacht, wordt misschien wel nat.

 

De leeuwentemmer

Geen paniek, geen paniek. Maar waar is de leeuw gebleven? De leeuwentemmer kan de leeuw niet vinden. Hij is ontsnapt. De leeuwentemmer zoekt in en om de tent maar steeds is de leeuw hem te slim af. Toch krijgt hij de leeuw te pakken. De leeuw moet natuurlijk wat kunstjes laten zien. Maar hij snapt de commando's van zijn baas niet. En wie springt er uiteindelijk door de hoepel?

De wonderbaarlijke katapult

Kijk uit! Dit apparaat schiet heerlijke chocolade zoenen door de lucht. Het is de bedoeling om een zoen precies in de mond van een kind te schieten. Wie wil daar nou niet aan meedoen. Zelfs de ouders staan te springen voor een lekkere zoen. Bij moeders moet eerst gekeken worden of de zoen wel past.

 

Jongleren

Ballen, ringen, diabolo's er gaat van alles door de lucht en op de grond. Maar het gaat gelukkig steeds beter. Het lijkt wel een echt circus.

De goochelhoed

Huub heeft een goocheltruc van zijn opa geleerd. Je gooit water in een de toverhoed, zet hem op en je hoofd blijft droog. Fred gaat de truc ook proberen maar goochelen blijkt niets voor Fred te zijn.